BEVEILIGINGS-
OPLOSSINGEN

EasySecure International biedt bedrijven diverse beveiligingsoplossingen. We zijn gespecialiseerd in onder andere toegangscontrole, tijd-, aanwezigheids-, project- en bezoekersregistratie. Door gebruik te maken van een of meerdere van deze beveiligingsoplossingen, zorgt u ervoor dat uw bedrijf wordt beschermd tegen ongewenste gasten. Bovendien kunt u een selecte groep mensen toegang verlenen tot bepaalde ruimtes, waar anderen niet welkom zijn. Dit realiseren we aan de hand van pasjes, sleutels, mobiele telefoon of biometrie. De keuze is aan u.

Beveiligingsoplossingen aan de hand van biometrie

Waarschijnlijk zijn beveiligingsoplossingen aan de hand van pasjes en sleutels u wel bekend. Een veel nieuwere en innovatievere manier van beveiligen wordt tegenwoordig gedaan door middel van biometrie. Dit wordt ook wel identiteitsmanagement genoemd. Deze manier van beveiligen is een stuk betrouwbaarder en efficiënter, aangezien men bijvoorbeeld door gezichtsherkenning of een vingerafdruk binnenkomt. U heeft dan dus niet meer te maken met verloren pasjes die in handen komen van onbevoegden, of met het feit dat uw medewerkers hun toegangspas vergeten mee te nemen. Natuurlijk zitten er ook voordelen aan pasjes en sleutels. Zo is het voordeliger en een stuk eenvoudiger te installeren.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze diensten en zou u graag meer horen over de mogelijke beveiligingsoplossingen voor uw branche, bijvoorbeeld in de zorg? Wij gaan graag met u in gesprek en vertellen u alles over de mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u ook voor mobiele toegangscontrole kunt kiezen? Wat dit precies inhoudt, leggen we u graag uit. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)85 01500 00.

How can we help you?