rEGISTRATIE

BEZOEKERS
REGISTRATIESYSTEEM VOOR IN DE TRANSPORT

Bent u op zoek naar een goed werkend bezoekersregistratiesysteem voor uw bedrijf in de transport? Dan heeft EasySecure International voor u de oplossing. Onze registratiesystemen zijn voorzien van de slimste software en kunnen volledig voor u op maat gemaakt worden. Aangezien het wettelijk verplicht is om bezoekersregistratie bij te houden, kunt u voor uw bedrijf in de transport dus het best voor EasySecure International kiezen. Met onze systemen maakt u het voor uzelf namelijk een stuk gemakkelijker. Elk logistiek bedrijf, groot of klein, heeft er baat bij om de registratie van bezoekers via onze systemen bij te houden.

Hoe ons bezoekersregistratiesysteem uw bedrijf in de transport verder helpt

Vanuit de Arbowet is bezoekersregistratie verplicht in alle bedrijven, dus ook in de transport en logistiek. Waarom bezoekersregistratie verplicht is in de transport en in andere bedrijven, heeft te maken met mogelijke calamiteiten of ongevallen. Hulpdiensten moeten namelijk precies weten hoeveel mensen er in uw gebouw aanwezig zijn en wie deze personen zijn. Zo kunnen zij de juiste hulpverlening bieden. Aangezien u verplicht bent om bezoekersregistratie bij te houden voor uw bedrijf in de transport, kunt u hier maar beter nauwkeurig mee zijn. Het zelf opstellen van een bezoekersregistratiesysteem voor uw bedrijf in de transport vergt veel tijd en moeite. Daarom kunt u deze klus het best overlaten aan specialisten. Wanneer u EasySecure International inschakelt, weet u zeker dat de registratie van bezoekers in uw logistiek bedrijf nauwkeurig en volledig volgens de AVG verloopt. Met onze digitale aanwezigheidsregistratie heeft u altijd een duidelijk beeld van wie er wanneer in uw gebouw aanwezig is.

Kies voor een integratie aan oplossingen

Naast de registratie van bezoekers, moet u met uw logistiek bedrijf natuurlijk veel meer gegevens bijhouden. Bij EasySecure International zijn we gespecialiseerd in allerlei soorten registratiesystemen, die we bovendien met slimme software aan elkaar kunnen koppelen. Zo zorgen we voor een volledige integratie van uw systemen. Wanneer u bijvoorbeeld bepaalde ruimtes enkel toegankelijk wilt maken voor werknemers, kunt u ervoor kiezen om te werken met toegangscontrole door middel van een badge. Bezoekers van uw logistiek bedrijf krijgen dan na hun registratie een badge die hen enkel toegang geeft tot de ruimtes waar ze welkom zijn. Klinkt dit voor u goed in de oren en heeft u voor uw bedrijf in de transport interesse in een bezoekersregistratiesysteem van ons? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)85 01500 00 of het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden. Wij vertellen u hier graag meer over.

How can we help you?