BIOMETRIE SOFTWARE

EasySecure International is gespecialiseerd in controle- en registratiesystemen die werken op biometrie software. Dit wil zeggen dat uw werknemers geen kaart, code of tag meer nodig hebben om hun uren of aanwezigheid te registreren of om toegang te krijgen tot bepaalde ruimtes. Het enige wat ze nodig hebben, is zichzelf. Onze biometrische toegangscontrole- en registratiesystemen zijn gekoppeld aan slimme software, zodat de werknemers van uw bedrijf in de logistiek zich op basis van biometrie kunnen registreren. Dit kan aan de hand van gezichtsherkenning zijn, maar bijvoorbeeld ook op basis van een vingerafdruk. Welke manier van biometrische toegangscontrole het best is voor uw bedrijf in de logistiek, is uiteraard afhankelijk van uw wensen en behoeften; wij passen onze biometrie software hier graag op aan.

De voordelen van biometrie software

In de logistiek profiteert u gegarandeerd van vele voordelen wanneer u ervoor kiest om een systeem voor toegangscontrole op basis van biometrie te implementeren. Ten eerste heeft u minder onderhoudskosten, omdat u geen kaarten of tags hoeft te laten maken of repareren. Ook voor werknemers in de logistiek is toegangscontrole op basis van biometrie fijner. Zij hoeven namelijk geen codes meer te onthouden of kunnen geen kaarten of badges meer vergeten of kwijtraken. Bovendien is de kans dat onbevoegden binnenkomen, bijvoorbeeld met een gestolen pasje, een stuk kleiner. Men kan namelijk niet de biometrische gegevens van uw medewerker in de logistiek overnemen en daarmee door de toegangscontrole komen. Onze biometrie software kan niet alleen ingezet worden voor de toegangscontrole, maar ook voor alle andere registratiesystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tijdregistratie van uw werknemers.

Vraag naar onze biometrische oplossingen

Bent u benieuwd naar onze biometrische oplossingen voor de toegangscontrole voor uw bedrijf in de logistiek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u namelijk graag meer over onze toegangscontroleproducten en andere registratiesystemen, zoals onze biometrische prikklok. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

How can we help you?