Registratie

Biometrische
prikklok

Een biometrische prikklok is een uitstekend middel om de werktijden van uw medewerkers mee bij te houden. Het is een vernieuwde versie van de prikklok, waarbij een prikkaart van karton werd gebruikt om de werktijden te registreren. Bij een biometrische prikklok is een prikkaart echter niet meer van toepassing. Met dit systeem maakt u namelijk gebruik van gezichtsherkenning of een vingerafdruk.

Waarom veel bedrijven voor een biometrische prikklok kiezen

Veel bedrijven in diverse branches kiezen voor een biometrische prikklok als tijdregistratiesysteem. Het is bijvoorbeeld een veelgebruikte manier van urenregistratie in de transport. Een groot voordeel dat deze biometrie software met zich meebrengt, is dat u nooit meer te maken zult hebben met verloren pasjes of vergeten codes. Uw werknemers dragen hun biometrische gegevens immers altijd bij zich. Met een biometrische prikklok tilt u de urenregistratie binnen uw bedrijf naar een hoger niveau.

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten

Bent u benieuwd of een prikklok op basis van biometrie iets voor uw bedrijf is? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen u namelijk graag meer over de mogelijkheden en over de diverse producten voor tijdregistratie die we u aanbieden. Stel uw vragen door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

How can we help you?