No items found.

Our January Release - New Look & Feel en Integraties

Tuesday, January 17, 2023

EasySecure Cloud - Software Release - Januari 2023Elke maand is er een nieuwe release van ons EasySecure Cloud platform en elke maand voegen wij nieuwe functionaliteiten toe aan uw software omgeving. De software wordt ook elke maand getoetst door onze externe quality assurance en security partijen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u gebruik maakt van de EasySecure software. Lees hieronder verder voor meer informatie over de nieuwe functionaliteiten in de software.

Als er nog vragen zijn naar aanleiding van deze update dan staan wij u graag te woord!

Veel plezier met de nieuwe release!
Het team van EasySecure


In deze release....

  • Een nieuwe look & feel om 2023 goed mee te starten! Vanaf vandaag is er een nieuwe look and feel beschikbaar in onze applicatie! Binnen enkele weken staat de nieuwe look & feel ook als standaard ingesteld binnen uw omgeving.
  • BioStation 3 – De BioStation 3 zet een nieuwe standaard in toegangscontrole, tijdregistratie en aanwezigheidsregistratie en biedt een nieuwe toegangservaring die verbeterde beveiliging voor alle deuren mogelijk maakt, voor organisaties van elke omvang. Vanaf nu ook beschikbaar in ons cloud platform.
  • Integraties – Er is een nieuwe AFAS integratie beschikbaar om eenvoudig medewerker gegevens te synchroniseren met het EasySecure platform. Ook de clockodo integratie is verder uitgebreid. Het is nu ook mogelijk om werktijden te registreren op een specifieke afdeling.
  • Eenvoudige Schakelingen – Schakel nu met één druk op de knop diverse zones open én dicht of koppel de draadloze DOM deurhendels en cilinders aan een tijdschema om deuren automatisch open en dicht te schakelen.
  • Diverse bug fixes, UI verbeteringen en security updates.

Look & Feel 2023

Het beheren toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheid en bezoekersregistratie mag en moet geen tijdrovende klus zijn.

Wij geloven in eenvoudige en intuïtieve software waar men met een druk op de knop kan bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag, in kan zien wie waar naar binnen is geweest én met een druk op de knop alle benodigde rapportages en integraties achter de hand heeft.

Maar het oog wil ook wat! In deze release lanceren wij met trots de nieuwe look and feel van ons cloud platform.Stapsgewijs zetten wij omgevingen automatisch over op de nieuwe look & feel.

Toch nog gehecht aan de huidige layout? Wisselen tussen oud & nieuw kan met een druk op de knop.

BioStation 3

De BioStation 3 zet een nieuwe standaard in toegangscontrole, tijdregistratie en aanwezigheidsregistratie en biedt een nieuwe toegangservaring die verbeterde beveiliging voor alle deuren mogelijk maakt, voor organisaties van elke omvang.

Vanaf deze release ondersteunen wij de gloednieuwe BioStation 3 in het EasySecure platform. Deze terminal is kleiner dan het vorige model, maar heeft de grootste verscheidenheid aan functies.De terminal biedt meerdere registratie mogelijkheden.

Standaard is het mogelijk om te registreren met gezicht, mobiele telefoon, QR, kaart en code. Voor bezoekers is er ook een intercom functie beschikbaar.

Toegangscontrole wordt eenvoudig gemaakt met de BioStation 3:   open de deur snel & contactloos. Maak een selfie voor gezichtsherkenning of stuur een mobiele kaart toe via de mail.

Integraties

Onze clockodo integratie is verder uitgebreid. Standaard synchroniseren wij medewerkers gegevens en exporteren wij de tijdregistratie gegevens. Naast start, stop en pauzetijden is het nu ook mogelijk om werktijden te registreren op een specifieke afdeling.

Er is een nieuwe versie beschikbaar van onze AFAS integratie. Synchroniseer automatisch medewerkers met ons cloud platform. Nieuwe medewerkers staan automatisch in ons platform voor toegang, tijd en aanwezigheidsregistratie. Zodra een medewerker uit dienst gaat is de toegang automatisch geblokkeerd.

Schakel nu met één druk op de knop diverse zones open én dicht of koppel de draadloze DOM deurhendels en cilinders aan een tijdschema om deuren automatisch open en dicht te schakelen.

How can we help you?