TOEGANGSCONTROLE IN DE TRANSPORT

Heeft u interesse in een systeem voor contactloze toegangscontrole en werkt u in de transport? Dan is EasySecure International dé partij die u nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten registratiesystemen en kunnen voor u een volledig geïntegreerd systeem op maat maken. Omdat er in de transport vaak sprake is van grote aantallen mensen, grote terreinen en veel verschillende disciplines, is een goed werkend controle- en registratiesysteem essentieel. Met onze systemen voor contactloze toegangscontrole komen er geen onbevoegden meer op het terrein van uw bedrijf in de transport.

Contactloze toegangscontrole zorgt voor een veilige werkomgeving in de transport

Onze systemen voor contactloze toegangscontrole werken op basis van biometrie software. Uw werknemers krijgen toegang tot bepaalde gebouwen of ruimtes door middel van gezichtsherkenning of een vingerscanner. Omdat onbevoegden niet over deze biometrische gegevens kunnen beschikken, is uw terrein beter beveiligd dan wanneer u met badges of pasjes werkt. In de transport wordt deze vorm van contactloze toegangscontrole daarom vaak gebruikt. Indien u tevens uw bezoekersregistratie, urenregistratie of projectregistratie op orde wilt brengen, zorgen onze specialisten graag voor een volledig geïntegreerde oplossing.

Vraag naar onze oplossingen voor in de transport

EasySecure International schakelt u in voor diverse registratie- en controlesystemen, maar ook voor de online personeelsplanning voor uw bedrijf in de transport. Wij bieden allerhande oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen de mogelijkheden dan graag met u door.

How can we help you?