Digitale aanwezigheidsregistratie

Zet vandaag nog de stap van papieren aanwezigheidsregistratie naar digitale aanwezigheidsregistratie en ontdek direct de vele voordelen die u hierdoor ervaart. Steeds meer bedrijven stappen over naar elektronische aanwezigheidsregistratie, zo ook in de transport. Dat steeds meer bedrijven hiervoor kiezen is niet voor niets. De overstap naar digitale aanwezigheidsregistratie is namelijk een investering die zich razendsnel terugbetaalt. Met een goed werkend digitaal registratiesysteem hoeft u namelijk veel minder administratiewerkzaamheden uit te voeren en heeft u sneller een overzichtelijke lijst van de aanwezigen.

Een op maat gemaakt systeem voor digitale aanwezigheidsregistratie

Werkt u in de transport of in een andere sector en wilt u graag overstappen naar elektronische aanwezigheidsregistratie? Laat dan een systeem op maat maken door onze specialisten. Bij EasySecure International zijn we namelijk gespecialiseerd in allerlei digitale registratiesystemen, waaronder systemen voor aanwezigheidsregistratie, maar bijvoorbeeld ook voor urenregistratie en toegangscontrole. Bij het op maat maken van een registratiesysteem houden we rekening met uw wensen. Zo nemen we bijvoorbeeld ook graag uw huisstijl mee in het ontwerp van de digitale aanwezigheidsregistratie-pagina.

Schakel ons in voor maatwerk

Het registreren van bezoekers is verplicht bij bedrijven in alle branches, waaronder de transport, en daarom kunt u het best investeren in elektronische aanwezigheidsregistratie. Wanneer u EasySecure International inschakelt voor aanwezigheidsregistratieproducten bent u ervan verzekerd dat er rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeftes, maar uiteraard ook met de regels omtrent de AVG. Wij zorgen er graag voor dat uw systeem voor elektronische aanwezigheidsregistratie volledig naar wens wordt geïnstalleerd, ongeacht of u in de transport of elders werkzaam bent. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

How can we help you?