Gezichtsherkenning

Gezichtsherkenning is een veelgebruikte vorm van biometrie. Maar wat levert een gezichtsherkenningssysteem u eigenlijk op? Bij EasySecure International leggen we dit graag aan u uit. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie en projectregistratie. Al sinds 2005 richten we ons op innovatieve oplossingen en maken we veelvuldig gebruik van Cloud software, mobiele toepassingen en biometrie. We investeren continu in de nieuwste technologieën, waardoor we ook op het gebied van gezichtsherkenning de ideale partner zijn.

Veiligheid en efficiëntie door middel van gezichtsherkenning

Een gezichtsherkenningssysteem is extra veilig, aangezien niemand zich voor kan doen als een ander persoon. Daarnaast zijn pasjes, druppels en kaarten niet meer nodig bij een gezichtsherkenningssysteem. Hierdoor komt het niet voor dat personeelsleden, of andere personen die toegang hebben tot uw pand, pasjes of kaarten verliezen met alle gevolgen van dien. Al onze systemen op basis van gezichtsherkenning zijn bovendien razendsnel en contactloos. Wanneer u kiest voor een gezichtsherkenningssysteem van EasySecure International, kiest u dus voor een veilige en efficiënte manier van registratie. Wij vertellen u graag meer over deze manier van identiteitsmanagement.

Vraag naar onze oplossingen

Niet alleen voor een gezichtsherkenningssysteem, maar voor nog veel meer kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld kunnen bijhouden hoeveel uur uw werknemers aan een specifiek project werken? Laat u dan informeren over projectregistratie. Wij worden ingeschakeld door bedrijven uit diverse branches, van de bouw tot aan retail. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak via +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

How can we help you?