Logistiek

Identiteitsmanagement Logistiek

Bent u op zoek naar manieren waarop u het identiteitsmanagement van uw bedrijf in de logistiek kunt optimaliseren? Laat u dan begeleiden door EasySecure International. Omdat we zijn gespecialiseerd in registratiesystemen voor verschillende bedrijven in onder andere de logistiek, weten we ook alles over identiteitsmanagement. We kennen het belang van een overzichtelijk en veilig systeem voor identiteitsmanagement en zijn u hiermee graag van dienst.

Het belang van goed identiteitsmanagement in de logistiek

Met de huidige regels rondom de AVG is het van groot belang om uw identiteitsmanagement op orde te hebben, zeker in de logistiek. In de logistiek heeft u namelijk te maken grote aantallen mensen en veel verschillende disciplines. Dit betekent dat u ook veel persoonsgegevens heeft die u netjes en veilig dient te verwerken. Wanneer u werkt met een kloksysteem of met een online personeelsplanning, wilt u niet dat medewerkers de gegevens van anderen in kunnen zien. U dient discreet om te gaan met de persoonsgegevens van uw werknemers en daar helpen we u graag mee.

Ontdek onze oplossingen voor in de logistiek

Bij EasySecure International bieden we u diverse oplossingen aan die u helpen uw identiteitsmanagement beter in te richten. Met onze software integreert u desgewenst alle systemen met elkaar, zonder dat daarbij gegevens zichtbaar zijn voor onbevoegden. Heeft u interesse in onze geïntegreerde oplossingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

How can we help you?