LOGISTICS

Kloksysteem logistiek

Om de gewerkte uren van personeel bij te houden, wordt door veel bedrijven voor een kloksysteem van EasySecure International gekozen, ook door bedrijven in de transport en logistiek. De systemen die wij voor deze bedrijven maken, zijn op maat gemaakt en worden voorzien van alle functionaliteiten die gewenst zijn. Wanneer u de gewerkte uren van uw personeel ook graag op een nauwkeurige manier bijhoudt, kiest u dus het best voor een kloksysteem die is gemaakt door onze specialisten. U bent er dan van verzekerd dat de uren netjes worden bijgehouden in een veilig en overzichtelijk systeem. Mocht het voor de afdeling HR noodzakelijk zijn om toegang te krijgen tot bepaalde informatie, dan kunt u hen de bevoegdheid geven deze informatie in te zien.

Waarom een kloksysteem onmisbaar is in de transport en logistiek

Dat een kloksysteem onmisbaar is voor werkgevers en personeel in de transport en logistiek blijkt uit de vele aanvragen die we krijgen. Wie werkzaam is in de transport en logistiek heeft te maken met grote aantallen mensen en veel verschillende disciplines, waardoor het verstandig is een inkloksysteem te gebruiken. Vanwege het aantal mensen en disciplines en de verschillende werktijden van werknemers is de urenregistratie anders vrijwel niet inzichtelijk te maken.

Onze verschillende oplossingen

Bij EasySecure International bieden we diverse oplossingen aan als het gaat om een inkloksysteem voor in de transport of logistiek. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prikklok. Een prikklok werkt over het algemeen met een kaart of tag. De werknemer scant zijn of haar kaart en registreert daarmee de start- en eindtijd van het werk. Bent u op zoek naar een kloksysteem waarbij uw personeel in de transport of logistiek hun uren bijhouden per project? Dan is een systeem voor online tijdschrijven wellicht een betere optie voor u.

Kies voor een op maat gemaakt inkloksysteem voor in de transport

Of u nu werkzaam bent in de transport en logistiek of in een heel andere branche; wij maken graag een inkloksysteem voor u op maat. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden en ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

How can we help you?