Registratie

Mobiele toegangscontrole

Door middel van mobiele toegangscontrole verleent u eenvoudig aan de juiste mensen toegang tot een gebouw of ruimte. Waar reguliere toegangscontrole werkt met een pasje, een vingerafdruk of een sleutel, werkt mobiele toegangscontrole met de smartphone. U ervaart hierdoor minder problemen met verloren of kapotte pasjes en betaalt bovendien geen productiekosten wanneer er bijvoorbeeld nieuwe medewerkers komen. Een smartphone draagt men bijna altijd bij zich en wordt dus vrijwel nooit vergeten. Dat is het grootste voordeel van deze vorm van toegangscontrole.

Stel mobiele toegangscontrole per ruimte in

Bij veel bedrijven is het belangrijk dat sommige ruimtes enkel door bevoegden betreden worden. Denk bijvoorbeeld aan een medicijnkamer in een ziekenhuis of aan een kantoorruimte waar belangrijke documenten worden opgeslagen. Wanneer u producten voor mobiele toegangscontrole laat installeren door EasySecure International passen we de toegang per ruimte aan op uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om bepaalde medewerkers wel toegang te verlenen aan een ruimte en bepaalde medewerkers niet.

Integreer uw toegangscontrole met mobiele tijdregistratie

Wilt u graag secuur en op een efficiënte manier de gewerkte uren van uw personeel bijhouden? Dan is het ook mogelijk om het toegangscontrolesysteem te combineren met mobiele tijdregistratie. De gegevens die hieruit voortkomen, worden direct veilig opgeslagen in de Cloud. Tijdregistratie via de mobiele telefoon is momenteel een populaire oplossing. Door een smartphone voor de tijdregistratie te gebruiken wordt het beheren van de tijdregistratie een stuk eenvoudiger en sneller. Bovendien zullen gebruikers hun smartphones minder snel afgeven, zodat wordt voorkomen dat men fraudeert met de geklokte uren.

Laat u adviseren door deskundigen

Heeft u interesse in mobiele toegangscontrole en tijdregistratie? Laat u dan adviseren door onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u alles over de voor- en nadelen van bijvoorbeeld het toegangscontrolesysteem van Suprema. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

How can we help you?