Online tijdschrijven in de transport

Wilt u overstappen van papieren tijdregistratie naar online tijdschrijven en bent u werkzaam in de transport? Laat u hierin dan begeleiden door EasySecure International. Steeds meer bedrijven in de transport stappen over naar online tijdschrijven en zeggen daarna nooit meer terug te willen. Wie kiest voor online tijdschrijven, kiest voor een investering die zichzelf snel terugverdient. U heeft namelijk veel minder administratieve taken, omdat alles automatisch gebeurt via onze slimme software. Bovendien heeft u een veel nauwkeurigere urenregistratie wanneer u ervoor kiest om dit online bij te houden.

Online tijdschrijven is een aanrader in de transport

Juist in de transport is het aan te raden om voor online tijdschrijven te kiezen. Waarom? Omdat men in de transport te maken heeft met grote aantallen mensen, veel verschillende disciplines en uiteenlopende werktijden. Om het overzicht over al uw werknemers te bewaren, is het een goed idee om de urenregistratie online bij te houden. Met onze tijdregistratie software is dit uiterst eenvoudig. U kiest bij ons uit diverse soorten tijdregistratieproducten, die allemaal even goed ontwikkeld zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een biometrische prikklok? Dit inkloksysteem werkt op basis van biometrische gegevens. Verloren badges en vergeten codes zijn hiermee dus voorgoed verleden tijd.

Ontdek wat voor u de beste oplossing is

Heeft u interesse in een systeem voor online tijdschrijven en bent u benieuwd wat EasySecure International voor u kan betekenen op dit gebied? Wij geven u graag persoonlijk advies over de meest passende oplossingen voor uw onderneming. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

How can we help you?