Prikklok

Een prikklok is een apparaat waarmee u eenvoudig en secuur de tijdregistratie van uw personeel bijhoudt. Wilt u een dergelijk apparaat aanschaffen? Laat u dan adviseren door EasySecure International! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in toegangscontrole,  tijd-, bezoeker- en aanwezigheidsregistratie en voorzien u van de meest efficiënte prikklok. Wij bieden namelijk diverse oplossingen op maat aan, waardoor u geen omkijken meer heeft naar de tijdregistratie binnen uw bedrijf.

Een prikklok die werkt op diverse manieren

Afhankelijk van uw wensen, vindt de registratie van een prikklok plaats op een bepaalde manier. U kiest hierbij tussen registratie via de mobiele telefoon, een persoonlijke kaart, een tag, een code, een vingerafdruk of gezichtsherkenning. Naast het registreren van de gewerkte uren, gebruikt u een prikklok bijvoorbeeld ook voor toegangscontrole. Daarmee is het ook een van de vele beveiligingsoplossingen die we bij EasySecure International aanbieden. Al onze systemen worden ondersteund door onze eigen software.

Maak een afspraak met een specialist

Heeft u interesse in een prikklok, of misschien wel in een tikklok? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. U krijgt dan uitgebreide uitleg en ontvangt advies op maat. Het maakt hierbij niet uit in welke branche u werkzaam bent. Ons bedrijf heeft namelijk ervaring met diverse branches, van de bouw tot aan de retail. Bel naar +31(0)85 01500 00 of vul het contactformulier in voor het plannen van een afspraak.

How can we help you?