tOEGANG

RFID toegangscontrole

RFID is een breed ingezette manier van toegangscontrole. RFID is een afkorting dat staat voor Radio-Frequency Identification. Het is een techniek waarmee je informatie kunt aflezen van RFID-tags. Het apparaat dat de tag scant, maakt gebruik van radiostraling om de tag te kunnen identificeren. Zo bepaalt de scanner of de persoon met de tag wel of geen toegang krijgt tot het gebouw of de ruimte. Momenteel wordt er op het gebied van toegangscontrole door veel bedrijven gekozen door deze innovatieve RFID techniek. Bij EasySecure International geven we u hier graag meer uitleg over. Met onze (toegangscontrole) oplossingen kunt u kiezen uit intelligente kaartlezers, vingerscans, gezichtsherkenning, codetableaus, draadloze cilinders en draadloze deurbeslagen. Registratie is mogelijk met RFID kaart, RFID tag, code, mobiele telefoon, vinger of gezicht.

RFID toegangscontrole werkt snel en betrouwbaar

Een voordeel van toegangscontrole op basis van RFID, is dat het snel werkt en uiterst betrouwbaar is. Door gebruik te maken van slimme software kan het systeem volledig naar wens worden ingericht. U kiest zelf welke personen wel en geen toegang krijgen tot bepaalde ruimtes, zodat een onbevoegde bijvoorbeeld nooit bij vertrouwelijke informatie kan komen. Dit soort toegangscontrole is ideaal in diverse branches, zoals in de zorg. Zo blijft de medicijnruimte bijvoorbeeld enkel voor een selecte groep beschikbaar.

Beveilig uw gebouw met onze oplossingen

Bij EasySecure International maken we regelmatig gebruik van RFID toegangscontrolesystemen. Wij bieden u een totaaloplossing op maat om uw gebouw, uw medewerkers en vertrouwelijke informatie veilig te stellen. Mocht u daarnaast ook graag de aanwezigheid van uw werknemers en bezoekers registeren? Vraag dan gerust naar onze digitale oplossingen voor aanwezigheidsregistratie. U bereikt ons via +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

How can we help you?