tOEGANG

Suprema toegangscontrole

Het hoogwaardige merk Suprema is gespecialiseerd in de modernste middelen voor betrouwbare en efficiënte toegangscontrole. Bij EasySecure International werken we daarom graag met de middelen van dit merk, dat bovendien wereldwijd marktleider is op het gebied van biometrische technologie. Wij zijn de distributeur en specialist van producten van Suprema in Nederland, België en Duitsland. Suprema biedt verschillende oplossingen voor de identificatie en toegangscontrole van medewerkers, bezoekers of anderen die uw pand betreden. Hiervoor worden er verschillende biometrische kenmerken gebruikt. Denk hierbij aan een vingerafdruk of aan een gezichtsherkenningssysteem.

Diverse oplossingen van Suprema op het gebied van toegangscontrole

Met de toegangscontrole van Suprema is de identificatie van de bezoekers van uw pand altijd betrouwbaar. Deze producent biedt de volgende oplossingen aan voor bedrijven uit diverse branches:

  • Biometrische lezers met gezichtsherkenning of vingerafdrukherkenning
  • RFID-lezers, die werken met een pasje in combinatie met een RFID-scanner
  • Codetableaus
  • Mobiele toepassingen – open de deur met uw mobiel
  • Draadloze toepassingen – voeg digitale deurhendels en cilinders toe in uw bestaande toegangscontrole-omgeving

Behalve identificatieoplossingen heeft Suprema nog veel meer oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oplossingen om in en uit te klokken en om de aanwezigheid van medewerkers bij te houden.

Laat u adviseren over de toegangscontrole van Suprema

De ideale toegangscontrole van Suprema is een samenstelling van de juiste componenten. Met de toegangscontrolescanners is het mogelijk om de deur te openen via vingerscan, gezichtsherkenning, de mobiele telefoon, persoonlijke kaart, tag en/of code. Heeft u vragen over de juiste samenstelling van componenten voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen. Wij werken voor een grote diversiteit aan branches, van retail tot aan de bouw.

How can we help you?