Tijdregistratie werknemers logistiek

Het hebben van goede tijdregistratie software waarmee u de uren van uw werknemers bijhoudt, is essentieel in de logistiek en transport. In deze branches heeft u namelijk vaak te maken met grote aantallen mensen, veel verschillende disciplines en uiteenlopende werktijden. Wanneer u de tijdregistratie van uw werknemers graag op orde heeft, kunt u het best investeren in software voor uw bedrijf in de transport of logistiek. Deze software vindt u bij EasySecure International. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van registratiesystemen.

Diverse systemen voor de tijdregistratie van uw werknemers in de logistiek

De tijdregistratie van uw werknemers in de logistiek en transport kunt u op verschillende manieren bijhouden, met verschillende soorten software. Enerzijds zijn er de bekende manieren, met bijvoorbeeld een pasje, tag of code. Het risico van deze manier van tijdregistratie is dat pasjes kwijt kunnen raken of gestolen kunnen worden en dat codes vergeten kunnen worden. Vindt u dit te riskant? Dan kunt u er, net als vele andere bedrijven in de transport, voor kiezen om tijdregistratie op basis van biometrische software in te zetten. Door middel van een vingerscanner of gezichtsherkenning wordt uw werknemer dan in- en uitgeklokt.

Kies voor de beste oplossingen voor uw bedrijf

Werkt u in de logistiek en transport en bent u benieuwd naar onze software voor de tijdregistratie van uw werknemers? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u dan graag meer over onze oplossingen. Ook vertellen we u graag hoe om te gaan met privacygevoelige informatie, zodat u uw identiteitsmanagement goed in kunt richten.

How can we help you?