BADGE OF SMARTPHONE IN DE LOGISTIEK

Bent u geïnteresseerd in een systeem voor toegangscontrole met badge of smartphone voor uw bedrijf in de logistiek? Dan is EasySecure International de partij die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in diverse registratiesystemen en bieden u graag een systeem op maat aan. Of u nu liever toegangscontrole met smartphone of met badge heeft; in beide gevallen rekent uw logistiek bedrijf op onze professionele ondersteuning.

Waarom toegangscontrole met badge of smartphone goed is voor uw bedrijf in de logistiek

Bedrijven in de logistiek hebben vaak te maken met grote aantallen werknemers, diverse disciplines en grote terreinen. Om ervoor te zorgen dat niet zomaar iedereen overal naar binnen kan lopen, is het goed om te investeren in een toegangscontrolesysteem. Sommige bedrijven werken met een toegangscode, maar deze codes worden vaak vergeten of kunnen doorgegeven worden aan onbevoegden. Dit is de reden dat veel bedrijven in de logistiek tegenwoordig kiezen voor toegangscontrole met badge of smartphone. Elke werknemer krijgt dan een eigen (digitale) badge waarmee ze toegang kunnen krijgen tot bepaalde ruimtes. Bij EasySecure hebben we diverse producten voor toegangscontrole waardoor we uw systeem volledig kunnen afstemmen op uw wensen.

Maak een afspraak met onze specialisten

Heeft u interesse in een toegangscontrolesysteem op maat? Maak dan een afspraak met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Wij leggen graag aan u uit wat het verschil is tussen mobiele toegangscontrole en RFID toegangscontrole met badge, zodat u de juiste keuzes voor uw bedrijf maakt. Neem daarom gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

How can we help you?