INKLOKKEN, UITKLOKKEN EN ANDERE TIJDREGISTRATIEMIDDELEN

Wanneer uw medewerkers dagelijks inklokken aan het begin van hun werkdag en weer uitklokken aan het einde van hun werkdag, weet u precies hoeveel uur er in een bepaalde periode gewerkt is. Dit biedt belangrijke informatie om meerdere redenen. Goede urenregistratie zorgt ervoor dat u op een eenvoudige manier weet hoeveel uur er gewerkt is in uw organisatie of op uw afdeling. Deze gegevens geven u inzicht in het werkethos van uw medewerkers. Komen ze exact om 9.00 uur binnen en gaan ze precies om 17.00 uur weer naar huis? Met een goed registratiesysteem waarmee men moet inklokken en uitklokken weet u het zeker en kunt u de nodige maatregelen nemen. Ook uw medewerkers hebben altijd de zekerheid van juiste registratie. Hier leest u meer over aanwezigheidssystemen, oftewel de stempelklok en tikklok. Deze zijn gebaseerd op registratie met mobiele telefoon, persoonlijke kaart, tag, code, vinger en/of gezicht.

Inklokken en uitklokken met verplichte check-in-at-work registratie

Check-in-at-work is in België een verplichte aanwezigheidsregistratie bij werken in onroerende staat. Het is in België verplicht om mensen die werken in onroerende staat te registreren. De systemen van EasySecure zijn gekoppeld met check-in-at-work. Dit houdt in dat er eenvoudige en veilige registratie plaatsvindt door middel van biometrie, mobiele telefoon, tag, persoonlijke kaart of code. Vervolgens worden uw medewerkers automatisch aangemeld bij check-in-at-work! Door deze registratie is het duidelijk wie op welk erf gewerkt heeft en wordt fraude tegengegaan. De Belgische staat heeft deze registratie verplicht gemaakt voor bouwwerken vanaf €800.000. Zo wordt gewaakt over de veiligheid en gezondheid op het erf en wordt er gestreden tegen zwartwerk. EasySecure International vertelt u graag meer over check-in-at-work en onze oplossingen, waaronder:

Goede aanwezigheidsregistratie door eenvoudig inklokken en uitklokken

Bij omvangrijke bedrijven die een groot aantal medewerkers hebben, zoals bij zorginstellingen, is het belangrijk om naast een goede urenregistratie ook goede software te hebben voor het registreren van aanwezigheid. Zo gaat u eenvoudig na of een bepaalde medewerker aanwezig is. Wanneer u deze registratie afdelingsgebonden gebruikt, weet u ook precies op welke afdeling de medewerker zich bevindt. Dit is  handig wanneer uw collega een afspraak heeft met de persoon die uw pand betreedt.

Laat u informeren over inklokken, uitklokken en andere oplossingen

Onze software en hardware werken op basis van biometrie (vingerscan of gezichtsherkenning), persoonlijke kaart, tag, code en de mobiele telefoon. De ideale toegangscontrole en tijdregistratie situatie bestaat uit een samenstelling van de juiste componenten. Laat uw medewerkers bijvoorbeeld inklokken en uitklokken met de mobiele telefoon, open het magazijn met gezichtsherkenning en schakel het alarm uit met een code. Wij richten ons op innovatie door het gebruik van cloud software, biometrie en draadloze toepassingen. Wilt u de mogelijkheden voor inklokken, uitklokken en onze andere systemen verder ontdekken? Bel dan vandaag nog naar +31(0)85 01500 00 of vul het contactformulier in en laat u informeren.

How can we help you?