Urenregistratie Personeel in de transport

Wie de urenregistratie van zijn personeel in de transport nog op papier bijhoudt, kan het best zo snel mogelijk overstappen naar een registratiesysteem met slimme software. Wie deze overstap maakt, merkt namelijk direct verschil. U hoeft minder administratieve werkzaamheden uit te voeren en bent dus veel minder tijd kwijt aan de urenregistratie. Zeker in de transport is het een goed idee om de urenregistratie van het personeel via slimme software bij te houden. In deze branche zijn namelijk vaak grote aantallen mensen werkzaam die in verschillende disciplines werken en diverse werktijden hebben.

Een op maat gemaakt systeem voor de urenregistratie van personeel in de transport

Bij EasySecure International hebben we al voor verschillende bedrijven in de transport de software voor urenregistratie mogen ontwikkelen. Telkens zorgen we ervoor dat de systemen volledig afgestemd zijn op de wensen en behoeftes van de opdrachtgever. We houden hierbij uiteraard ook rekening met privacygevoelige informatie en zorgen ervoor dat uw identiteitsmanagement keurig op orde is. Indien gewenst integreren we uw nieuwe systeem voor urenregistratie met andere software in uw bedrijf in de transport. Zo ontwikkelt u een complete IT-infrastructuur, waarbij onder andere uren- en bezoekersregistratiesystemen, camera’s en alarmen aan elkaar gekoppeld zijn.

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden

Wilt u de urenregistratie voor uw personeel in de transport op een eenvoudigere manier inrichten en bent u benieuwd naar onze oplossingen en producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen. Onze specialisten vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

How can we help you?