Urenregistratie werknemers

Maakt u al gebruik van digitale software voor de urenregistratie van uw werknemers, zodat de urenverantwoording voor u en uw personeel snel geregeld is? Of bent u hier nog niet mee bezig? Dan is het raadzaam om de aanschaf van een dergelijk systeem eens te overwegen. De uren van uw personeel bijhouden hoeft immers geen lastige en tijdrovende klus te zijn. Met de software van EasySecure International heeft u geen omkijken meer naar de urenregistratie van uw werknemers. Het bijhouden van de urenregistratie was nog nooit zo eenvoudig! Geniet ook van de voordelen die onze technologische innovatie u te bieden heeft.

Urenregistratie van werknemers: alles draait om de juiste registratie

Wij streven ernaar om onze klanten naar alle tevredenheid te helpen met onze nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van aanwezigheidsregistratie, tijdregistratie en toegangscontrole. De software die wij ontwikkeld hebben voor de urenregistratie van werknemers, is gebaseerd op het principe van biometrie. Biometrie staat bekend om de goede, nauwkeurige en makkelijke registratie. Het is zelfs tot op de seconde nauwkeurig! Zo is het bijhouden van de gewerkte uren betrouwbaar, tijdbesparend en nauwkeurig. Uiteraard hebben wij ook oplossingen op basis van kaart, code of mobiel. Alles draait om de juiste registratie!

Voor elke organisatie optimale urenregistratie

Naast de nauwkeurigheid is ons systeem voor de urenregistratie van werknemers erg eenvoudig. Uw werknemers hoeven slechts hun vinger op een kastje te leggen, gezicht voor de camera te houden of een kaart of mobiele telefoon voor de scanner te houden en hun uren worden geregistreerd. Bestaat uw bedrijf uit meerdere locaties of afdelingen? Dan passen we de software hierop aan, zodat de urenregistratie gestructureerd verloopt. Hierdoor kan EasySecure International voor ieder bedrijf een geschikt systeem voor de tijdregistratie van de werknemers aanbieden; of u nu in de industrie, in de zorg of in een andere sector werkt.

De juiste informatie voor iedereen

Met ons digitale systeem voor urenregistratie is voor iedereen de juiste informatie beschikbaar. Zo krijgt HR te zien hoeveel uur een werknemer aanwezig is geweest. Ook ziet de afdelingsmanager hoeveel uren er zijn gemaakt op zijn afdeling. Zo beschikt iedereen over de gewenste gegevens en is de urenregistratie voor werknemers centraal geregeld.

Neem contact met ons op bij vragen

Bent u geïnteresseerd in een digitaal systeem voor de urenregistratie van uw werknemers? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden van onze software. Ook uw vragen beantwoorden wij graag wanneer u belt naar +31(0)85 01500 00 of wanneer u het contactformulier invult. Wij helpen u graag aan het juiste systeem.

How can we help you?