No items found.

Get to know EasyConnect

Saturday, February 27, 2021
Cloud toepassingen zijn inmiddels algemeen geaccepteerd. Vrijwel iedereen maakt er dagelijks gebruik van. Denk bijvoorbeeld aan uw CRM pakket of Office pakket. Cloud is schaalbaar, voordelig en veilig. Om deze reden is er ook meer vraag naar security in de cloud.

Als we kijken naar de trends van toegangscontrole in 2021 dan vraagt men steeds vaker om een cloud platform voor (toegangs)registratie. Eenvoudig beheer op afstand is een must in combinatie met flexibele registratie middelen.

Registratie met de smart phone is de meest gevraagde oplossing. Toesturen van een kaart is immers contactloos en snel. Men kan op afstand toegang beheren over 1 of meerdere locaties. Dit kan eenvoudig gecombineerd worden met 2 factor authenticatie of biometrie voor hogere beveiliging.

Krijgt u wel is de vraag naar een cloud toepassing, registratie met de mobiele telefoon of integratie?
Heeft u hier al een goede oplossing voor?

Maak in deze nieuwsbrief kennis met EasyConnect. Met EasyConnect leveren wij een volledig voor-geconfigureerde Cloud oplossing. Er is geen vergaande software kennis nodig maar u kunt uzelf wel onderscheiden met onder andere cloud, mobiel, bezoekersregistratie en integratie. Daarnaast sluit men een maandelijks abonnement bij u af voor gebruik van de software

Lees hier de volledige nieuwsbrief met meer informatie over EasyConnectHow can we help you?